tag:blogger.com,1999:blog-884416171414880519.post5239660342656661849..comments2023-10-28T13:35:12.808+02:00Comments on paleoldal: 'régi ízek' paleoid rezervátum: Birsalma feldolgozásAnnahttp://www.blogger.com/profile/02733819895963094350noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-884416171414880519.post-10221801757980845072013-10-28T10:33:45.568+01:002013-10-28T10:33:45.568+01:00Aszalógép???? ... Már 12 e-ért is kapni, sütőpapír...Aszalógép???? ... Már 12 e-ért is kapni, sütőpapírt beleszabsz a tálcába és arra öntöd a masszát.<br />http://paleol-dal.blogspot.hu/p/praktikak_28.html<br /><br />Ha nyersen eszed, tisztítva tedd a fagyasztóba, nem érdemes a csumáját meg a kukacokat hibernálni... :-) Annahttps://www.blogger.com/profile/02733819895963094350noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-884416171414880519.post-37570341709663745512013-10-28T10:21:16.756+01:002013-10-28T10:21:16.756+01:00Akkor bérsütőt keresek vagy marad a nyers változat...Akkor bérsütőt keresek vagy marad a nyers változat, ami szintén finom lehet, mert nagyon szeretem azt a pikáns íízét.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-884416171414880519.post-53753163728407640832013-10-27T13:11:47.709+01:002013-10-27T13:11:47.709+01:00Ha kifagyasztottad és kiolvadt, úgy földarabolva (...Ha kifagyasztottad és kiolvadt, úgy földarabolva (v. szeletelve), nyersen is finom (pl. gyümölcssalátába, nyerskompótba )Annahttps://www.blogger.com/profile/02733819895963094350noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-884416171414880519.post-55055143493809090682013-10-27T13:07:23.736+01:002013-10-27T13:07:23.736+01:00Szia!
Nem nagyon...
persze, ha stabilan be tudnád...Szia!<br />Nem nagyon... <br />persze, ha stabilan be tudnád állítani 50 fok alá, akkor lehet, csak azt nem tudom, hogy az megoldható-e. (A gáz meg a nyílt láng önmagában nem problémás)Annahttps://www.blogger.com/profile/02733819895963094350noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-884416171414880519.post-26720487080176727012013-10-27T11:55:32.707+01:002013-10-27T11:55:32.707+01:00Szia!
Végre egy ötlet, hogy mit kezdjek azzal a né...Szia!<br />Végre egy ötlet, hogy mit kezdjek azzal a néhány szem birsalmával, amit ajándékba kaptam, de sajnos csak gázsütöm van, szerinted kivitelezhető abban is?<br /><br />Köszi, LiviAnonymousnoreply@blogger.com