Paleopirítóssal
Hozzávalók:
- 3x darált marhabélszín (-hátszín, -vesepecsenye)
- tojássárgája
- kókuszzsír (vaj)
- felkockázott hagyma
- felaprított fokhagyma
- paradicsompüré
- mustár
- só, bors, pirospaprika
Elkészítés:
A hozzávalókat összekevertem,
majd stábmixerrel
jól összedolgoztam
Tojásfehérje-mandulaliszt-darált kesudió keverékéből kisbucikat készítettem
felszeleteltem,
a grillben rápirítottam
(paleo-pirítós )
Azt mondják,
ha egy nappal előbb elkészítjük és berakjuk a hűtőbe, összeérnek az ízek, és sokkal finomabb lesz.
Én azért frissiben fogyasztva jobban szeretem...
ha egy nappal előbb elkészítjük és berakjuk a hűtőbe, összeérnek az ízek, és sokkal finomabb lesz.
Én azért frissiben fogyasztva jobban szeretem...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése