/habos kakaó/
Hozzávalók:
- 2 púpos kiskanál natúr kakaópor
- Stevia (fél mokkáskanálnyi)
- 2 tojás sárgája
- 2 dkg kókusz vaj
- pár csepp vanília (ízlés szerint)
- tisztított ivóvíz
- egy evőkanálnyi Kollagén Peptid por
- csipet só
Elkészítés:
1.
A vizet fölforraltam.
Fél deci forró vízbe beletettem a kókuszvajat, hogy olvadjon,
egy pici sót és a Kollagén Peptidet
majd, rövid hűlés után, a két tojás sárgáját
és tejhabosítóval összeturmixoltam
2.
egy decinyi vízzel, felhígítottam
és felfőztem
3.
Összetöltöttem egy nagyobb pohárban
először a kakaót, utána a kávékrémet (és még pár csepp vaníliát)
meleg vízzel feltöltöttem és tejhabosítóval habosra kevertem
Finom!! |
Kakaózgatás közben elolvashatjuk az alábbi tanulmányt
a csoki fogyasztásának előnyeiről :
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése